Te jesh a te mos jesh i perulur?
Faqja 1 e 2 • Share •
Faqja 1 e 2 • 1, 2 
Re: Te jesh a te mos jesh i perulur?
Megjithse jam nga ata qe nuk perulem.Me ka ndodh t'i perulem edhe t'i bije ne gjuj,duke i thene:aman qe me fal,aman qe me jep nje mundesi te trete?

Besi- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 1363
Poenat: 3878
Regjistrimi: 20/11/2009
Sh. e Horoskopit: 
Njerzit jane qenie te perulura, me shume se kafshet me shume se zvarraniket.Besi mos eshte krenaria kjo qe thua ti, sepse krenaria na udheheq ne kryerjen e nje krimi, ndersa dinjiteti te pluskon mes peruljes dhe fshirjes se gjurmve te shkaktura nga krenaria.
Vizitor- Vizitor
Arjana shkruajti:edhe krenaria thyhet ndonjehere
Pak a shume keshtu e mendoj.Cdo njeri,sado te fort ta kete te ndertuar karakterin,sado qe te kete parime ne jete.Nje dite heret ose vone,te pakten njehere i ndodhe cdo kujt qe te perulet para dikujt ose dickaje.Sepse,cdo njeri diku e ka te fshehur nje pike te dobet.

Besi- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 1363
Poenat: 3878
Regjistrimi: 20/11/2009
Sh. e Horoskopit: 
pervec te madhit zot ,,edhe ne gjdo drejtesi qe ka kjo bote une si femer i perulem vetem te ket drejtesi ..ndersa per gjerat e tjera as qe me shkon ndermend te perulem,,,, te perulesh eshte ti japesh mundesin qe tjetri te godas pas shpine
Per zotin jam tolerante por jo nga ato qe te kthejne faqen tjeter

Ariel- Anėtarė

Postime: 46
Poenat: 1719
Regjistrimi: 01/08/2010
Hahahaha si perulem kujt un jo perderisa te jem e sigurte me ate qe bej edhe them sma nin fare te perulem
e gjitha eshte varet nga situata apo halli se qfar eshte , perule per gjona diq pa vler nuk behet , por vetem per diq qe vertet ja vlen
une ju kam perul vetem 1 personi por kisha pas ber gabim te madh shumm , por ket zoti ja dha demin e mir
une ju kam perul vetem 1 personi por kisha pas ber gabim te madh shumm , por ket zoti ja dha demin e mir
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
qfar do personi qoft ai edeh personi em i rendesishem ne jet perulje nuk bej sepse zoti te gjith nejrimin e ka falur te barabrt por neper pozita te ndryshme keshtu qe nuk ka vend per perulje..
Genci-fr- Anėtarė

Lokacioni: kosov
Gjinia: 
Postime: 453
Poenat: 3438
Regjistrimi: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Nuk kam pse ti perulem kujt e kam thene edhe me siper pervec te modhit zot edhe vetes time i perulem
Pa asnje dyshim nuk ka gje me mire se te jeshe i perulur, a nese kerkohet avanzhi eshte e tepert te tregohemi i ulur aher duhet te ju tregojm se me kend kane pune ata.

dr.Dugi- Anėtarė

Lokacioni: I Panjohur
Gjinia: 
Postime: 31
Poenat: 2023
Regjistrimi: 23/04/2010
Cdo shoqeri e ka nje zili dhe perulja vie si pasoj e ketyre gjonave. Nuk eshte drejtesi te kete rivalitet. Nje i pasur pa moral kurr nuk perulet, nje i varfer mund te perulet nga kjo shoqeri.

Albanian_Girl- Anėtarė

Lokacioni: Parajse
Gjinia: 
Postime: 67
Poenat: 4563
Regjistrimi: 23/12/2007
njeriju si ka dinitet nuk perulet kurr

albi- Moderator

Postime: 2020
Poenat: 3808
Regjistrimi: 09/07/2010
Faqja 1 e 2 • 1, 2 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Besi prej Wed 28 Apr 2010, 1:10 am

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė