Thuaj....
Faqja 1 e 10 • Share •
Faqja 1 e 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Thuaj....
Ki durim me mua!
p.s. kush do i thoje qe te vije ta lexoje?
p.s. kush do i thoje qe te vije ta lexoje?

Merimanga- Anėtarė
- Postime: 11
Kyējet nė forum: 4878
Regjistruar mė: 09/12/2007
Mos me mundo se bota nuk eshte vetem me nje mashkull...

Shota- Anėtarė
- Lokacioni: Rreth e Rrotull
Postime: 966
Kyējet nė forum: 4917
Regjistruar mė: 21/11/2007
Nuk mendon qe tre persona jemi teper ?!!
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Mon 17 Dec 2007, 8:07 am, edituar 1 herė gjithsej

Kotelja- Webmaster
- Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3031
Kyējet nė forum: 7041
Regjistruar mė: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
viti 2007 po mbaron e 2008 si do jete...............

GISHTEZA- Anėtarė
- Lokacioni: andej kendej gjithandej
Postime: 700
Kyējet nė forum: 5732
Kujt i the mis se na le gojehapur une dhe riki e disa tjere u beme gjak me stupca ai me tha mua ky me tha mua heren tjeter ceke kujt i thua ishalla jemi bashke 8) 8) 8) 8)gurbetqarja shkruajti:
ishalla 2008 do te jemi se bashku ![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Gurbetqare perserite se ska degjuar riki

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
riki e more vesh ti e mos mu pshtjell me kah gurbetqarja ok------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Me ka mare malli...

Kotelja- Webmaster
- Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3031
Kyējet nė forum: 7041
Profesioni: Viktoriane
jam merzit o shok ne ket kurbet te zi .

Anna- Anėtarė
- Lokacioni: Zvicerr
Postime: 266
Kyējet nė forum: 5277
Regjistruar mė: 29/07/2007
Profesioni: amvise
me nejte shtremt e me fol' drejt, malli po me djeg be, shume -shume m'ma marre malli por zoti hajr e bon ishalla!

jam_buli- Anėtarė
- Lokacioni: afer atdheut dhe ne sherbim te tij
Postime: 48
Kyējet nė forum: 4830
Regjistruar mė: 25/12/2007
jam dashuruar shume keq ...c'far te bej?

ejona- Anėtarė
- Lokacioni: Vushtrri
Postime: 11
Kyējet nė forum: 5136
Regjistruar mė: 14/09/2007
te them te mos e shtish ne tru per te keq, se ska ma mire, e di se nuk she koder kerkun, kjo eshte mire, veq po te tregoj se kam ra pi kesaj dardhe edhe une nje here!

jam_buli- Anėtarė
- Lokacioni: afer atdheut dhe ne sherbim te tij
Postime: 48
Kyējet nė forum: 4830
Regjistruar mė: 25/12/2007
mos premto, dashuro por kujdes mos lendo se mund ta humbesh.ejona shkruajti:jam dashuruar shume keq ...c'far te bej?

Te them se edhe une jam merzit shum per kto dit feste ktu ne gyrbet . |

hona- Anėtarė
- Postime: 59
Kyējet nė forum: 4881
Regjistruar mė: 07/12/2007
Faqja 1 e 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Faqja 1 e 10
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

edhe ti duhet te jesh i sinqert sikur une

.
» Thoni Diēka!
» A e dini se...
» Deshira momentit...
» Askush...
» Studenteve tė Universitetit Aleksandėr Xhuvani tė Elbasanit
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...
» Pėrrallat e Nasradini nė poezi
» Tre vllaznit e shpėtojnė tė bijėn e mbretit
» Mendja dhe fati
» Kėsulėkuqja
» Pėrralla e shqipes
» Barcoleta
» Nėse shifni reklama nė Wikipedia, atėherė jeni infektuar.
» hi nga jehona
» Elefanti qė bėn masazh
» Shqiptare apo Kosovar?