Thuaj....
Faqja 3 e 10 • Share •
Faqja 3 e 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Thuaj....
Mos dilni nga tema re se lat nom :Dse tema osht, Thuaj te dashurit/ dashures, ate gje qe po mendon tani ne lidhje me te. 

Po te them e DASHUR jam ulur perballe dritares, jashte filloi te bie shi;kam menduar shume per ty keto dite dhe mund te them qe me mungon shume.
Sa shume mendime me vijne ne koke dhe sillen rrotull,eshte kujtimi yt. Shpesh me duket se do hysh ne dere me buzeqeshjen tende si te mos kishe ikur kurre.
Por ky iluzion iken aq shpejt ashtu siē dhe vjen dhe kthehem ne realitet, nuk je ketu dhe nuk do jesh me.
Faji dhe pendimi me ndjekin. Perse , perse nuk te thashe sa shume qe te doja?
Sot je shume larg meje,deshiroj shume te merrja doren tende dhe te ulesha bashke me ty,pa then asnje fjale me goje dhe te thosha gjithēka me zemer.
Ne fakt me jep ankth kjo largesi, po te mundja ne kete moment do isha ne krahun tend, te te thosha qe je shume e rendesisheme per mua dhe qe te dashuroj tmerresisht.
E di se pse nuk ta kam thene asnjehere? Pergjigja eshte e thjeshte, sepse mendoja se ndoshta fjalet ishin teper.
Po vuaj shume qe nga ikja jote, me dhemb ne shpirt qe nuk jam afer teje dhe per me shume sepse nuk te thashe kurre ate se sa te doja prandaj dhe sot po e shkruaj kete shkrim.
Kam nevoje te qaj , te shfryj,sepse nqse vazhdoj qe para te tjereve te dukem sikur jam mire, sikur asgje nuk me preokupon,trishtimi qe me hap nje boshllek gjithmone e me te thelle ne shpirtin tim do me shkaterroj.
Perse nuk kthehesh tani? Kam nevoje per ty per te vazhduar te jetoj.
Do isha shume i lumtur po te mund te shihja perdite pasqyrimin tim ne syte e tu ,te degjoja zerin tend qe te shqiptonte emrin tim, te thithja ajrin qe thith ti, vetem me keto do ndihesha mire dhe te siguroj qe do ndihesha e lumtur.
Nqse e lexon kete shkrim , do ta shohesh se ēdo fjale e shkruar ne te eshte nje lot dhe nje frymemarrje dashurie per ty(mgjthese e di qe nuk ke per ta lexuar kurre).
Sa mire do ishte sikur ta kisha shkruar me pare kete shkrim sepse, nuk do ikje pa e ditur sa te doja
Sa shume mendime me vijne ne koke dhe sillen rrotull,eshte kujtimi yt. Shpesh me duket se do hysh ne dere me buzeqeshjen tende si te mos kishe ikur kurre.
Por ky iluzion iken aq shpejt ashtu siē dhe vjen dhe kthehem ne realitet, nuk je ketu dhe nuk do jesh me.
Faji dhe pendimi me ndjekin. Perse , perse nuk te thashe sa shume qe te doja?
Sot je shume larg meje,deshiroj shume te merrja doren tende dhe te ulesha bashke me ty,pa then asnje fjale me goje dhe te thosha gjithēka me zemer.
Ne fakt me jep ankth kjo largesi, po te mundja ne kete moment do isha ne krahun tend, te te thosha qe je shume e rendesisheme per mua dhe qe te dashuroj tmerresisht.
E di se pse nuk ta kam thene asnjehere? Pergjigja eshte e thjeshte, sepse mendoja se ndoshta fjalet ishin teper.
Po vuaj shume qe nga ikja jote, me dhemb ne shpirt qe nuk jam afer teje dhe per me shume sepse nuk te thashe kurre ate se sa te doja prandaj dhe sot po e shkruaj kete shkrim.
Kam nevoje te qaj , te shfryj,sepse nqse vazhdoj qe para te tjereve te dukem sikur jam mire, sikur asgje nuk me preokupon,trishtimi qe me hap nje boshllek gjithmone e me te thelle ne shpirtin tim do me shkaterroj.
Perse nuk kthehesh tani? Kam nevoje per ty per te vazhduar te jetoj.
Do isha shume i lumtur po te mund te shihja perdite pasqyrimin tim ne syte e tu ,te degjoja zerin tend qe te shqiptonte emrin tim, te thithja ajrin qe thith ti, vetem me keto do ndihesha mire dhe te siguroj qe do ndihesha e lumtur.
Nqse e lexon kete shkrim , do ta shohesh se ēdo fjale e shkruar ne te eshte nje lot dhe nje frymemarrje dashurie per ty(mgjthese e di qe nuk ke per ta lexuar kurre).
Sa mire do ishte sikur ta kisha shkruar me pare kete shkrim sepse, nuk do ikje pa e ditur sa te doja
Tė dua tė pres. Nuk dua tė vdes. Me ylzit e natės. Unė tė pėrshėndes
Kujto erėn e malit.Kujto erėn e lehtė .Kujto zemrėn time Qė tė don pėr jetė
Ah sa natė e lumtur. Ah sa natė e qetė Gjithmon mė kujtohesh Nga ora 12-tė. Tė dua pa masė Tė dua pa mbarim Tė dua mė shumė Se sa shpirtin tim
Tė dua ,tė dua Pėr ty do tė vdes Por ti a mė don mua? Pėrgjigje po tė pres? Si nata pa yje si njeriu pa Sy Ashtu me duket jeta, e dashur pa ty.
Kujto erėn e malit.Kujto erėn e lehtė .Kujto zemrėn time Qė tė don pėr jetė
Ah sa natė e lumtur. Ah sa natė e qetė Gjithmon mė kujtohesh Nga ora 12-tė. Tė dua pa masė Tė dua pa mbarim Tė dua mė shumė Se sa shpirtin tim
Tė dua ,tė dua Pėr ty do tė vdes Por ti a mė don mua? Pėrgjigje po tė pres? Si nata pa yje si njeriu pa Sy Ashtu me duket jeta, e dashur pa ty.

Te them i dashur me mungon si kurre me pare dhe me shume se kurre, ti e di qe te dua dhe kete e ndjen dhe pse nuk me ke prane ,une e ndjej mungesen tende ne cdo sekonde , une nuk di te te genjej,te dua dhe vetem shpirti e zoti e dine se sa shume.
nuk jam fajtore se te dua i dashur e shume i shtrenjte,jam munduar te te harroj por dashuria per ty vetem merr force,nuk mund te perballem me forcen e saje pasi jam frikacake me ka mundur i dashuri im .
kam vuajtur dhe vuaj per ty ,se te dua dhe dashuria eshte e cuditeshme ti e di...
te them mos me harro dhe pse nuk me sheh, me kujto kur tingullin e zemres ta ndegjosh, .
kur ti ke ftohte une dridhem o zemer, kur ti lodhesh mua me dhem gjithe trupi o drit , kur ti vuan mua me shkojne lotet o jete, kur ti nuk me kujton mua zemra me copetohet ne njemije copeza i dashur.
por kur ti me therret ne emer une buzeqesh pa fund, e kur ti thua te dua mua me fal jete o kristal e kur me kujton o engjull mua me ke per jete,.
te them dashuria e jetes time pasi jam e sigurt per kete dhe ta kam provuar,do te ta provoj ne perjetesi .
te them o jete se te dua deri ne vdekje.
me lote ne sy .. sirena
nuk jam fajtore se te dua i dashur e shume i shtrenjte,jam munduar te te harroj por dashuria per ty vetem merr force,nuk mund te perballem me forcen e saje pasi jam frikacake me ka mundur i dashuri im .
kam vuajtur dhe vuaj per ty ,se te dua dhe dashuria eshte e cuditeshme ti e di...
te them mos me harro dhe pse nuk me sheh, me kujto kur tingullin e zemres ta ndegjosh, .
kur ti ke ftohte une dridhem o zemer, kur ti lodhesh mua me dhem gjithe trupi o drit , kur ti vuan mua me shkojne lotet o jete, kur ti nuk me kujton mua zemra me copetohet ne njemije copeza i dashur.
por kur ti me therret ne emer une buzeqesh pa fund, e kur ti thua te dua mua me fal jete o kristal e kur me kujton o engjull mua me ke per jete,.
te them dashuria e jetes time pasi jam e sigurt per kete dhe ta kam provuar,do te ta provoj ne perjetesi .
te them o jete se te dua deri ne vdekje.
me lote ne sy .. sirena

sirena- VIP

Lokacioni: Londer, Angli
Gjinia: 
Postime: 119
Poenat: 5102
Regjistrimi: 13/06/2007
Sh. e Horoskopit: 
Te doja kur ste kisha te ledhatoja neper endra te puthja pa kufi keshtu vazhdoja cdo nate e dashur por... ne mengjes te kerkoja kishe ikur si cdo her pse? skishe qen kurr! Me ne fund te fitova duke te dashuruar duke te perjetuar embelsiren e fshehur qe nuk te kisha pran...Ti je fushe me lule mbi te cilen shtrihem une,ti je mal e mbuluar me bore qe e perkedhel une me dore.Ti je det e kalter ne syte e tu notoj shpirti im,aty te moli te shof duke krehur
ato floket tua, ti je qiell me yje qe une te dashuroj.Ti je shpirti im perjete ti je muzike ime e vertete...Te kujtoj cdo dite, te kujtoj dhe naten. Ti je thelle ne zemren time, zemra ime te perket vetem ty, ti je yll ne qiell. Mosprania jote po me vret dalngadale. Me mungon shume? Vuajtje, lote, malle!
Me mungon shume jeta ime
te Dua shume
ato floket tua, ti je qiell me yje qe une te dashuroj.Ti je shpirti im perjete ti je muzike ime e vertete...Te kujtoj cdo dite, te kujtoj dhe naten. Ti je thelle ne zemren time, zemra ime te perket vetem ty, ti je yll ne qiell. Mosprania jote po me vret dalngadale. Me mungon shume? Vuajtje, lote, malle!Me mungon shume jeta ime
te Dua shume
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Sun 03 Feb 2008, 3:20 pm, edituar 1 herė gjithsej
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
ti je drit qe per mua agon ,ti je erresira ime kur ty pran s““te kam ,per ty vuaj per ty lotoi sepse kurr nga ime gjer ne vdekje nuk te largoi. te kam shpirt ti me ben te jetoi dhe te vuaj per ty,me mungon shum per bes ,te duaaaaaaaaaaa pa mas te duaaaaaaaaaaaaa pa mbarim sepse vetem ti je ne time vetem ti shpirti im,me mungon shum ti me ben te jetoi , shum me mungon ***TE DUAAAAAAAAAAAAAA***** |
Guest- Vizitor
Une do ju sugjeroja qe keto fjali te bukura tja thoni personit qe dashuroni e jo ne forum pasi athere edhe efekti eshte me i ndjeshem por edhe fjalet ngarkohen me emocion dhe behen te pa harrueshme. 

bovari- GlobalModerator

Lokacioni: Istanbul
Gjinia: 
Postime: 690
Poenat: 5046
Regjistrimi: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
| po edhe ashtu motrushe i kam thebn por me duket nuk po beson pa i shkruar ne forum hahaha |
Guest- Vizitor
I them vetes time je shum e mire dhe e puth me ane te psqyres
Sa mir kur je perseri vetem eeeeee sikur mer frym me lirshem

Sa mir kur je perseri vetem eeeeee sikur mer frym me lirshem

Vizitor- Vizitor
8) 8) 8) e si thuhen livebovari shkruajti:Une do ju sugjeroja qe keto fjali te bukura tja thoni personit qe dashuroni e jo ne forum pasi athere edhe efekti eshte me i ndjeshem por edhe fjalet ngarkohen me emocion dhe behen te pa harrueshme.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Joooooooooo nuk i besoj vampireve 8)

une akoma sbesoj te te humbas une ty, por une ende shpresoj do jemi ne
te dy, me asgje ska kuptim dhe zemra sgezon, ka kaluar shume kohe,
ndenja jeton....
te dy, me asgje ska kuptim dhe zemra sgezon, ka kaluar shume kohe,
ndenja jeton....

Princesha- Super Anėtarė

Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Gjinia: 
Postime: 4433
Poenat: 7357
Regjistrimi: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Sh. e Horoskopit: 
Thuaj qe sme don me,thuaj qe asgje ska me vler per ty,thuaj se te humba ty....!
Voglushja- Super Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 4488
Poenat: 5433
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit: 
Nė ėndrrėn time ishim vetėm ne tė dy. Unė qė u dashurova te ti, por ti kėto nuk i kuptonte sepse ishe largė meje!
Desha tė afrohna por ti u largove prej meje. Sa u zgjova prej gjumit ti kishe ikė diku ku nuk tė gjeja ty.
Desha tė afrohna por ti u largove prej meje. Sa u zgjova prej gjumit ti kishe ikė diku ku nuk tė gjeja ty.

Princesha- Super Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
thuaj pse me zgjodhe mua kur nuk te dhash asnje shenje?

Anhela- Anėtarė

Lokacioni: Prishtin
Gjinia: 
Postime: 554
Poenat: 2976
Regjistrimi: 04/02/2010
Profesioni: Kontabiliste.
Sh. e Horoskopit: 
Thuaj ate qe ke per te then dhe pastaj shko nga jeta ime!

Anhela- Anėtarė

Lokacioni: Prishtin
Gjinia: 
Postime: 554
Poenat: 2976
Regjistrimi: 04/02/2010
Profesioni: Kontabiliste.
Sh. e Horoskopit: 
ki durim

Princesha- Super Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Thuaj pse cdo gje humbet pa e kuptuar?!

Gjimnazistja- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Ne hapsire!
Gjinia: 
Postime: 1570
Poenat: 4099
Regjistrimi: 24/12/2009
Profesioni: gjimnaziste
Thuaj pse dashuria sjell me shume vuajtje se sa gezim!?

Drini- VIP

Lokacioni: Republika e Korruptuar e Kosoves
Gjinia: 
Postime: 1613
Poenat: 4766
Regjistrimi: 01/04/2009
Profesioni: Inxhinier Mekanik/Ekonomist
Faqja 3 e 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Faqja 3 e 10
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga Guest prej Sat 12 Jan 2008, 2:49 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė