Shqiptar/e apo te huaj?

Faqja 1 e 3 1, 2, 3  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Shqiptar/e apo te huaj?

Mesazh nga Vizitor prej Thu 17 Jan 2008, 5:15 pm

Si mendoni ju,si keni deshire...te bashkejetoni ose te martoheni me Shqiptar apo te huaj?? Pse?

Edituar pėr herė tė fundit nga My Love nė Fri 08 Aug 2008, 9:18 pm, edituar 1 herė gjithsej

Vizitor
Vizitor

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Shqiptar/e apo te huaj?

Mesazh nga Guest prej Thu 17 Jan 2008, 5:26 pm

ne asnje menyr me te huaj por me shqiptar
sepse gjaku im esht shqiptar dhe shqiptar do te jet .

Guest
Vizitor

Mesazh nga mirela prej Thu 17 Jan 2008, 7:11 pm

me shqipetaret osht e veshtir te bashkjetosh Embarassed por prap 1gjuh 1gjak Smile un x vete kam provu taljon mos te bifshin ne bace se ta prishin vallai Evil or Very Mad

mirela
Anėtarė

Lokacioni: N'TOK TIME
Postime: 823
Kyējet nė forum: 5987
Regjistruar mė: 29/11/2007
Profesioni: studente

Shiko profilin e anėtarit

Mesazh nga Naki prej Fri 18 Jan 2008, 10:57 am

Personalisht jap mendimin,
Me mire do mirrja nje lope sesa nje te huaj....

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi).

Naki
Fondator
Fondator

Lokacioni: Kosovė
Postime: 8270
Kyējet nė forum: 11985
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

Shiko profilin e anėtarit http://www.nasergashi.com

Mesazh nga Guest prej Fri 18 Jan 2008, 11:26 am

aty ke te drejt vlla naki edhe per mua esht kjo me mir te rrije pa martuar e vetmuar pergjithmon se ta jetosh jeten me nje te huaj

Guest
Vizitor

Mesazh nga bovari prej Fri 18 Jan 2008, 7:02 pm

Ēdo martese apo bashkjetese me te huaj apo shqiptar mer vlersim sipas personit qe e preferon.
Naki po Kosova tashme gati quhet shtet i ri dhe ju jeni kosovar e jo shqiptar prandaj shqiptaret mund ti quani te huaj Smile

"""Jemi njerez te thjeshte ne kete bote,,kemi hyr ne rradhe ne kohen e duhur por presim kot,,se biletat ua kemi shitur te tjereve per nje shishe vodk""

bovari
GlobalModerator

Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 6459
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma

Mesazh nga Naki prej Sat 19 Jan 2008, 3:04 pm

bovari shkruajti:Naki po Kosova tashme gati quhet shtet i ri dhe ju jeni kosovar e jo shqiptar prandaj shqiptaret mund ti quani te huaj Smile
Hahahahahahaha kjo ishte thenja e muajit sa kam qeshur.
Jo mi motra shqiptarė ishim do jem dhe do mbesim termi Kosovar eshte dhene nga ish sistemet dhe do kohe te harrohet ky term po ska rendesi se edhe Kosovar tingellon shume bukur apo jo?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi).

Naki
Fondator
Fondator

Vėrejtjet:

Mesazh nga sirena prej Sun 20 Jan 2008, 11:27 pm

pershendetje ...
nuk do te martohesha me nje te huaj dhe pse per mendimin tim te qenit i huaj nuk e ben tjetrin te keq . gjithsesi une jam nacionaliste dhe perfundimisht gjaku me gjak .

Bovari moter nuk bashkohem me mendimin e mesiperm ku thua se kosovaret nuk jane shqipetare , ata jane shume me atedhedashes dhe jane shqipetare po aq sa ne . kemi nje gjuhe nje gjak dhe dashuri te njejte per te njejtin vend SHQIPERINE e cila eshte shume e madhe . Kosova eshte emri i dyte i shqiperise e dashur moter bovari .
me rrespekt Sirena

nuk mund te bie shi pergjithmone....! Dreams never came true !
Mbreteresha e detit..yesterday is history today is mistery tomorrow is a gift ...!

sirena
Anėtarė

Lokacioni: Londer, Angli
Postime: 119
Kyējet nė forum: 6515
Regjistruar mė: 13/06/2007

Mesazh nga Guest prej Mon 21 Jan 2008, 6:38 am

flm motrushe e dashur sirena per fjalet qe i the se edhe une jam e pajtimit me ty se ne kahdo qe jemi jemi ne trojet shqiptare,jemi te nje kombi kemi nje gjak shqiptar .Por edhe motrushja bovari ka ber hajgare me nakin se mendoi te gjith duhet ta kujtojn se si esht martesa me te huajin apo huajen une kam djalin e agjes se esht martuar ketu ne gjermani dhe ka nje femij me te por gjithmon e mundon ata se esht i martuar me te huaj edhe pse shum e ka mesuar si shqiptaret

Guest
Vizitor

Mesazh nga sirena prej Mon 21 Jan 2008, 5:39 pm

persh motr gurbetqare nuk doja te thoja se bovari e ka gabim une thjeshte nuk pajtohem me ate cka nenvizoj me lart qofte ajo dhe hajgare . bovari eshte moter e rrespektuar nga une dhe te gjithe dhe ne shume nga mendimet e saje une jam shume ndakort . pershendetje te ngrohta nga sirena.. x x

nuk mund te bie shi pergjithmone....! Dreams never came true !
Mbreteresha e detit..yesterday is history today is mistery tomorrow is a gift ...!

sirena
Anėtarė

Lokacioni: Londer, Angli
Postime: 119
Kyējet nė forum: 6515
Regjistruar mė: 13/06/2007

Mesazh nga Guest prej Tue 22 Jan 2008, 6:49 am

flm motrushe e respektuar sirena per mirekuptimin. kis valla me emrin qe ma ke nderru po me shtin me qesh hahaha

Guest
Vizitor

Mesazh nga deti prej Tue 22 Jan 2008, 10:10 am

Barby, te pergezoj per temen. Eshte mjaft e qelluar.

Rinine time e kam jetuar ne nje kohe kur shume lehte mund te martoheshe me nje jo shqiptare qofte edhe nga dashuria. Megjithate mendja me thoshte JO dhe nuk u gabova kurre.
Martesa me shqiptare eshte jo vetem e natyrshme per ne, por edhe dicka me teper.
Shqiptarja flet shqip, din te te kuptoje, ajo fal, te keshillon, gatuan mire, rrit dhe edukon femijet, e mbi te gjitha din te dashuroje.

Mbase jam edhe une “nacionalist” sikur sirena sepse e mbeshtes mendimin e saj: gjaku me gjak. Eshte kombinim i natyrshem qe garanton nje lumturi me te qendrueshme.

deti
Administrator

Postime: 2006
Kyējet nė forum: 8076
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist

Mesazh nga Vizitor prej Tue 22 Jan 2008, 2:44 pm

Do ishte mire brenda territorit shqiptar, por dhe po kalova kufijte nuk prish pune e pais me pashaporte shqiptare.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga bovari prej Fri 25 Jan 2008, 5:15 pm

Naki: ahahahah Po nuk kam ēte bej qe une personalisht nuk kam opinion te mire ndaj kosovareve ndaj ne veshin tim nuk tingellon mire por kjo nuk do te thot qe po ja imponoj kujt mendimin tim Smile

Sirena:Me fal se ti e kape shakane me ironi si te vertet por nuk pertoj te ta sqaroj: Nuk dyshoj ne patriotizmin e kosovareve dhe nuk ua vej ne pikpyetje a jane apo jo shqiptare por thash mendimin tim individual si Bovari.Dhe shqiperia eshte e madhe por mos harro se Kosova eshte emri i Trojeve qe kan qene viktime e shitje blerjeve te perandoreve,princave dhe diplomateve te llastuar.
Une nuk paragjykoj nje njeri qe ka bere martese me te huaj pasi nese nje tjeter e shikon te drejte nuk do te thote qe edhe une duhet ta pranoj si te drejte.Pra zgjedhja e partnerit eshte pasqyrimi i karakterit,menyres se formimit qe posedon njeriu,mendimet dhe enderat qe ka,Dhe per kete arsye eshte diēka delikate martesa pasi kur te jesh me partnerin/en ne ambiente te ndryeshme te mos rish me friken qe a do mund te te perfaqesoje siē duhet,kjo eshte frika e shume personave.Prandaj them qe eshte e lehte te paragjykojme por duhet menduar edhe opsioni qe njeriu qe ben martese me te huaj ka gjetur personin qe e pasqyron ate.

"""Jemi njerez te thjeshte ne kete bote,,kemi hyr ne rradhe ne kohen e duhur por presim kot,,se biletat ua kemi shitur te tjereve per nje shishe vodk""

bovari
GlobalModerator

Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 6459
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma

Mesazh nga Naki prej Fri 25 Jan 2008, 5:52 pm

bovari shkruajti:
Naki: ahahahah Po nuk kam ēte bej qe une personalisht nuk kam opinion te mire ndaj kosovareve ndaj ne veshin tim nuk tingellon mire por kjo nuk do te thot qe po ja imponoj kujt mendimin tim Smile
Ok moter secili ka mendimin e vete dhe secili paragjykon ashtu siq atij i pelqen.... nuk dua te replikoj personalisht jam shume krenar qe jam, jetoj dhe luftoj per Kosoven andaj nuk do e nderroja me asnje mertimin tjeter pos KOSOVAR

Naki
Fondator
Fondator

Vėrejtjet:

Mesazh nga Loresa prej Sat 26 Jan 2008, 12:58 pm

Vetem le te jete me proporcione dhe koke mbushur e jo zbrazur ska rendesi nga vjen dhe kush eshte... Sinqerisht me Shqiptar nuk ka proud to be Albanian wife or love 8)

"jeto si te pėlqen ty jo si duan tjerėt"

Loresa
Anėtarė

Lokacioni: Tetovė
Postime: 42
Kyējet nė forum: 6545
Regjistruar mė: 03/06/2007
Profesioni: Stomatologe
Vėrejtjet: Jetoje jeten ashtu si te vjen se njeher te kalon se arrin dot me....

Mesazh nga dano prej Thu 31 Jan 2008, 12:00 pm

Shqiptare ene pik sepse shqiptaret jan rraca me e bukur ne bot Very Happy 8)

dano
Anėtarė

Lokacioni: K S A
Postime: 110
Kyējet nė forum: 5821
Regjistruar mė: 29/01/2008
Profesioni: student
Vėrejtjet:

Shiko profilin e anėtarit http://interesanti.all-forum.net/

Mesazh nga Vizitor prej Mon 04 Feb 2008, 9:01 am

dano shkruajti:Shqiptare ene pik sepse shqiptaret jan rraca me e bukur ne bot Very Happy 8)

Kaq i vendosur je?? apo ke hall se nuk i meson dot gjuhen Very Happy 8)

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Zemera_e_thyer prej Tue 05 Feb 2008, 8:53 am

dano shkruajti:Shqiptare ene pik sepse shqiptaret jan rraca me e bukur ne bot Very Happy 8)

Mad Shqipe edhe se lune topi se ku ka me mire se Shqipetari gjaku nuk nderohet .Dashuria nuk pyet nuk munde ta detyrosh kur bi ne dashuri me nje te huaj nuk jam ne kundershtim po une them vet ne kemi zjarre ne gjak kurse kete jane njerez ???? nuk munde ti shaj ok une jam rite ketu po me Shqipetaret tan nuk ka. Jemi me te vertet rraca me e bukur ne bot ka lezet kur flet Shqip mo maon te qenaqet shpirti lum si ne qe kemi djema qe na ika zili bota fest

Zemera_e_thyer
Anėtarė

Lokacioni: Jetoj:Ne nje Bote te Poshter
Postime: 1262
Kyējet nė forum: 5811
Regjistruar mė: 29/01/2008
Profesioni: Studente

Mesazh nga meri prej Tue 05 Feb 2008, 5:43 pm

Per mua nuk qon peshe me rendesi te kemi nje gjuhe te perbashket .....

meri
Anėtarė

Postime: 2
Kyējet nė forum: 6123
Regjistruar mė: 22/10/2007

Mesazh nga Vizitor prej Sun 17 Feb 2008, 6:10 pm

Per nje mbreteresh esht si zor te gjesh nje mbret Very Happy

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Guest prej Sun 17 Feb 2008, 9:26 pm

shqiptar edhe nuk vjen ne pyetje tek une tjeter nacionalitet

Guest
Vizitor

Mesazh nga Kotelja prej Mon 19 May 2008, 5:48 am

Shqiptar... po ku i dihet, se mos me qellon ndonje zezak hihihii puc puc puc

Mjauuu...!

Kotelja
WebMaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3109
Kyējet nė forum: 8228
Regjistruar mė: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane

Mesazh nga Kosovarja prej Wed 16 Jul 2008, 12:09 am

Ah kjo teme Naki te kujtohet haha

Natyrisht me asnje tjeter perpos me Shqiptare,mendoj se nuk do gjejme mirekuptim me asnje tjeter pervec se me shqiptare,kemi nje gjuhe te perbashktet,traditat te perbashktet...

Kosovarja
Anėtarė

Postime: 240
Kyējet nė forum: 6355
Regjistruar mė: 10/08/2007
Profesioni: Studente

Shiko profilin e anėtarit http://www.kosovare.forumotion.com

Mesazh nga Naki prej Wed 16 Jul 2008, 9:30 am

Kosovarja shkruajti:Ah kjo teme Naki te kujtohet haha

Natyrisht me asnje tjeter perpos me Shqiptare,mendoj se nuk do gjejme mirekuptim me asnje tjeter pervec se me shqiptare,kemi nje gjuhe te perbashktet,traditat te perbashktet...
hahahahahaha tash ma kujtove kosovare por ketu kemi shume tolerance dhe bindu se nuk kalohet ne ekstrem hahahahaahaha

Naki
Fondator
Fondator

Vėrejtjet:

Faqja 1 e 3 1, 2, 3  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye