DISKUTIME MES ANTARESH

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

DISKUTIME MES ANTARESH

Mesazh nga mirela prej Wed 05 Mar 2008, 7:27 pm

E hapa kte temen se ju shoh qe i cik si shum dilni nga tema confused me falenderime e pergezime mes njoni tjetrit...ktu mund ti thoni c'tu doj zemra antareve pa tem fare ok ps. Naki po ke verejtje mund ta fshih temen robo A se harova un kisha me i thon Nakit si o burr i dheut sa erdha muve ike ti ncuk ncuk sbo burri x i pizz

mirela
Anėtarė

Lokacioni: N'TOK TIME
Postime: 823
Kyējet nė forum: 4895
Regjistruar mė: 29/11/2007
Profesioni: studente

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: DISKUTIME MES ANTARESH

Mesazh nga Naki prej Thu 06 Mar 2008, 4:46 pm

Mirela o robo shume mire ke vepru ide fantastike kam thene une njeher se ti je tri oke mend nje oke trup kis kis kis

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni: Kosovė
Postime: 7928
Kyējet nė forum: 10327
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mesazh nga Vizitor prej Thu 06 Mar 2008, 5:57 pm

C'do teme do ket edhe replika edhe falenderime edhe pershendetje per antarin qe jep nje mendim te mire.
Vetvetiu ne c'do forume ka dalje paksa nge temat, por me e rendesishmja eshte se perseri tema i esht kthyer identitetit.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Guest prej Thu 06 Mar 2008, 6:02 pm

mirela motrushe pershendetje kis dhe flm per temen

Guest
Vizitor

Mesazh nga mirela prej Fri 07 Mar 2008, 5:48 pm

Naki shkruajti:Mirela o robo shume mire ke vepru ide fantastike kam thene une njeher se ti je tri oke mend nje oke trup kis kis kis
ahhahahah edhe un te njejtin mendim kam Very Happy po at pizzen sma dhe qe sma dhe te shtypt traktori i rrazes 8)

mirela
Anėtarė

Mesazh nga Naki prej Fri 07 Mar 2008, 5:52 pm

mirela shkruajti:
Naki shkruajti:Mirela o robo shume mire ke vepru ide fantastike kam thene une njeher se ti je tri oke mend nje oke trup kis kis kis
ahhahahah edhe un te njejtin mendim kam Very Happy po at pizzen sma dhe qe sma dhe te shtypt traktori i rrazes 8)
hahahahahaha ta jap ta jap o robo ate pizza Razz Razz Razz Razz Razz

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni: Kosovė
Postime: 7928
Kyējet nė forum: 10327
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mesazh nga mirela prej Fri 07 Mar 2008, 5:56 pm

My Love shkruajti:C'do teme do ket edhe replika edhe falenderime edhe pershendetje per antarin qe jep nje mendim te mire.
Vetvetiu ne c'do forume ka dalje paksa nge temat, por me e rendesishmja eshte se perseri tema i esht kthyer identitetit.
hmmmm po mendoj se egzagjerohet i cik goce se te gjith duhemi ktu e jemi motra e vellezer po aty te tema duhet me u pergjigj x temen jo me shkrujt vetem me i thon sa te dua e sa te kam xhan ok te pakten kshu e mendoj una Embarassed

mirela
Anėtarė

Mesazh nga mirela prej Sat 15 Mar 2008, 6:56 pm

Naki shkruajti:
mirela shkruajti:
hahahahahaha ta jap ta jap o robo ate pizza Razz Razz Razz Razz Razz
[size=18]NAKI PIZZEN MA CO ME POST TANI 8) IK IK STE KAM ME XHAN SI NUK ERDHE NE TR MEM TAKU APO JUSTIFIKOESH SE KE PAS ME FESTU PAVARSIN alb [/size]

mirela
Anėtarė

Mesazh nga benita krusha prej Tue 22 Mar 2011, 12:46 pm

te gjitheve po ju them tung
ka te dilni kujdes mes beni noj gung
kur te prek butonin largohu mendo 3 her
se pastaj ne forum te pret nje sherr
kjo ishte pak sa per mahi
nje hyn e nje del nga kjo mrekulli

Razz
:tongue0023: Neutral

I AM HERE
till everything burns, while everyone screams
Burning their lies, burning my dreams
All of this hate, and all of this pain
I'll burn it all, down as my anger reigns...
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

benita krusha
GlobalModerator

Lokacioni: Prishtine
Postime: 670
Kyējet nė forum: 2059
Regjistruar mė: 10/03/2011
Profesioni: asistente e drejtorit (Petroll Company)

Mesazh nga albi prej Tue 22 Mar 2011, 6:34 pm

me te gjith postoj dhe i rrespektoj

albi
Moderator

Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye