Urrej.....
Faqja 5 e 27 • Share •
Faqja 5 e 27 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27 
Re: Urrej.....
Urrej njerzit qe hiqen si te shtirur po ne fakt nuk jan te till i urrej njerzit qe kan ble nji pc 300 euro ene futen ne net e bojn si shpirta te keq sa me na fitu zemren disa e disave edhe kur vje puna ti njofesh mir e mir dalin uhh shum me ndryshee sa ma na bo keq edhe ne te tjerve i urrejjj e do i urrejj keta njerz.

Rrezon@- Administrator

Gjinia: 
Postime: 1391
Poenat: 4493
Regjistrimi: 27/05/2008
Profesioni: ekonomiste
Sh. e Horoskopit: 

Erona- Anėtarė

Lokacioni: Kosove
Gjinia: 
Postime: 569
Poenat: 3720
Regjistrimi: 24/03/2009
Profesioni: mjekesi
Sh. e Horoskopit: 
Urrej njerzit qe folin ne emer te dikujt tjeter
lolita- VIP

Lokacioni: podujeve
Gjinia: 
Postime: 6749
Poenat: 8524
Regjistrimi: 16/11/2008
Urrej Genjeshtrat

Adisa- VIP

Gjinia: 
Postime: 3318
Poenat: 5433
Regjistrimi: 10/02/2008
Sh. e Horoskopit: 
urrej meshkujt qe nuk dine te respektojne femrat !

Unike- Anėtarė

Lokacioni: Mitrovice
Gjinia: 
Postime: 329
Poenat: 3701
Regjistrimi: 19/12/2008
urrej femrat qe nuk dijne te rrespektojne meshkujt 

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Gjermani
Gjinia: 
Postime: 2796
Poenat: 6912
Regjistrimi: 11/06/2007
Kotelja shkruajti:Nje dite me thane: Je natyralisht provokative. Diten tjeter pasuan: Ti e frikeson edhe erresiren. Pyeta veten ku jam une? Pergjigjen e gjeta pikerisht ne nje nate pa hene, kur bota flinte. Jemi ne qe i japim shkelqimin henes, dhe po ne qe nga rrezet e diellit ndonjehere akullnojme.
Ata qe nuk kanė horizont krjues jane si bryma e vjeshtes, por edhe si acari i pranveres!
E para, bryma , i pervlon gjithe hapesirat e blerimit, qe zverdhet pastaj, bie !
E dyta, U turret luleve te pranveres t'i ngrije.
Ne keto rrethana , gjithmon perballen horizontet krijuese, me shpirtrat qe xhelozojne ! Pa dyshim se je horizont dhe do te perpiqen te te shkalin ne ndonje cep, por jo te te nenshtrojne! Se te tillet, kane dimensione ngushticash dhe zeri i tyre eshte si krrokama e bretkocave ne mocal, ndersa blerimi i tyre si allget !

LumLumi- Anėtarė

Lokacioni: Uskana
Gjinia: 
Postime: 916
Poenat: 4217
Profesioni: Gjithė kohėn me libra
e mur vesht kush se shka desht me than ki "Kujdes.Geri"lart
apo vec un smor vesht ktu !
Urej......
Une kam respket per ata qe din te respektojne dhe i dua ata qe din te duan i nderoj ata qe din te nderojn por ata qe me urejn edhe e kan te mbushur plot mllef shpirtin e tyre me urejtje kunder meje ket kur nuk mund ta dua !
Si perfundim dalim ne konkluzion se neve urrejme gjithcka.
apo vec un smor vesht ktu !
Urej......
Une kam respket per ata qe din te respektojne dhe i dua ata qe din te duan i nderoj ata qe din te nderojn por ata qe me urejn edhe e kan te mbushur plot mllef shpirtin e tyre me urejtje kunder meje ket kur nuk mund ta dua !
Si perfundim dalim ne konkluzion se neve urrejme gjithcka.

Dita- Anėtarė

Lokacioni: Tirane !!
Gjinia: 
Postime: 431
Poenat: 3746
Regjistrimi: 29/12/2008
Urrej vetmin
lolita- VIP

Gjinia: 
Urrej cdo gje qe eshte e pa drejt.

blina- Anėtarė

Lokacioni: Republika e Kosoves - Janjeve
Gjinia: 
Postime: 704
Poenat: 4537
Regjistrimi: 28/02/2008
Profesioni: mesuese.
Sh. e Horoskopit: 
Sa nga ne ja kemi bėrė kėtė pyetje vetės? Kemi thėnė vetės ndonjėherė ne " vallė mė urren mua dikush dhe pse"?
Vjollca- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 260
Poenat: 5106
Regjistrimi: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Sh. e Horoskopit: 
Urrej pagjumsine
lolita- VIP

Gjinia: 
lolita shkruajti:Urrej pagjumsine
kush te ka thon me pi kaffe oret e vona e naj rri pa gjum ti ene un bashk heheehUrrej qeverin shiptare shum

Urrej vetem ate qe duhet urryer... njeriu urrehet por edhe duhet falur ngase qenja njerzore eshte edhe me gabime dhe ka raste ose momente kur imponohet nje sjellje e tij/saj ndoshta qe se ka deshiruar por ja ka ndodhur. Mos urreni 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
HMMMMMMM urrej vetem nje person edhe esht femer ja bofte zoti si te gjej nuk them me teper
Une nuk them ashtu. S'kam perse te urrej. I them se e bind me fjale se urren veten . Jeta eshte shtrojere ku mund te ngatėrrohen por, edhe te zhgjidhen ēeshtjet. Urrejtja nuk i zgjidh ato!

LumLumi- Anėtarė

Lokacioni: Uskana
Gjinia: 
Postime: 916
Poenat: 4217
Profesioni: Gjithė kohėn me libra
LumLumi shkruajti:Kotelja shkruajti:Nje dite me thane: Je natyralisht provokative. Diten tjeter pasuan: Ti e frikeson edhe erresiren. Pyeta veten ku jam une? Pergjigjen e gjeta pikerisht ne nje nate pa hene, kur bota flinte. Jemi ne qe i japim shkelqimin henes, dhe po ne qe nga rrezet e diellit ndonjehere akullnojme.
Ata qe nuk kanė horizont krjues jane si bryma e vjeshtes, por edhe si acari i pranveres!
E para, bryma , i pervlon gjithe hapesirat e blerimit, qe zverdhet pastaj, bie !
E dyta, U turret luleve te pranveres t'i ngrije.
Ne keto rrethana , gjithmon perballen horizontet krijuese, me shpirtrat qe xhelozojne ! Pa dyshim se je horizont dhe do te perpiqen te te shkalin ne ndonje cep, por jo te te nenshtrojne! Se te tillet, kane dimensione ngushticash dhe zeri i tyre eshte si krrokama e bretkocave ne mocal, ndersa blerimi i tyre si allget !
Me beri pershtypje mendimi juaj! Algat pavaresisht nga era e keqe nuk permbajne dhe nuk leshojne asnje lende toksike dhe edhe soji i vecante i algave qe e ben kete mund te luftohet me karbon aktiv. Te parrezikshme! Te tille njerez i ngjajne ererave, duan te prehen ne shtrojere, por furtuna i ka sjell deri ketu.
Urrej kur njerezit mendojne qe bota sillet rreth hicit.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6717
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Urrej!? Jo nuk kam arsye ta bej

ota- Anėtarė

Lokacioni: Albania
Gjinia: 
Postime: 13
Poenat: 3071
Regjistrimi: 21/04/2009
Faqja 5 e 27 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27 
Faqja 5 e 27
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga Geri prej Mon 13 Apr 2009, 10:19 am

» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė
» Ēfarė ju bėri pėrshtypje sot!?