Urrej.....
Faqja 3 e 27 • Share •
Faqja 3 e 27 •
1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27 
Re: Urrej.....
Urrej ata qe te duan te keqen
Voglushja- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjakove
Postime: 4488
Kyējet nė forum: 5745
Regjistruar mė: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Vėrejtjet: Dituria me perndjek,Por une jam me e shpejt..!
Urrej ata qe me kan genjyer gjdo her qe me dojn ne ralitet ka qen e kunderta rrnofshin faktet

MiTi- Anėtarė
- Lokacioni: Ne Boten e Qudirave
Postime: 1465
Kyējet nė forum: 3967
Regjistruar mė: 02/11/2008
Profesioni: Student
ata qe kam uryer gjithmon ketu

memaliaj- VIP
- Lokacioni: TIRANE
Postime: 3030
Kyējet nė forum: 5492
Regjistruar mė: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Iurrej thashet e themet

Adisa- VIP
- Postime: 3318
Kyējet nė forum: 5754
Regjistruar mė: 10/02/2008
urrej njerezit qe rrespektojne ate qe nuk meriton rrespekt
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E cka eshte jeta nėse jo vallezim?

zymer- Moderator
- Lokacioni: Lipjan
Postime: 707
Kyējet nė forum: 5040
Regjistruar mė: 03/02/2008
Vėrejtjet:
I urrej njerzit me ka dy fetyra

Adisa- VIP
urrej qe te urrej por nuk po kam qare
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E cka eshte jeta nėse jo vallezim?

zymer- Moderator
- Lokacioni: Lipjan
Postime: 707
Kyējet nė forum: 5040
Regjistruar mė: 03/02/2008
Vėrejtjet:
Urrej ate qe duhet urryer se rruga dhe bota ka me miliarda gjalesa secila ka nje drejtim dhe nje cak

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
I Urrej ata qe bajn bla bla

Adisa- VIP
Urrej ato qe me thone JO 8)

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Urrej thashethamet
lolita- VIP
- Lokacioni: podujeve
Postime: 6749
Kyējet nė forum: 8845
Regjistruar mė: 16/11/2008
Urrej ata qe premtojn shum e pun pak

Adisa- VIP
Urrej pabesi (hipokrizi) dhe thashetheme
***Love does something and takes me there next to you...***

zymer shkruajti:urrej njerezit qe rrespektojne ate qe nuk meriton rrespekt
i nderuari Zymer une nuk pajtohem aspak me ket thenie
Sepse njeriu nuk duhet te behet sikur ai se vepron ashtu apo se nuk ka respekt une pamvaresisht se e ka merituar apo nuk e ka merituar respektin te ja bej prap kam respekt per te gjith.sepse njeriu tregon at karakterin dhe moralin e vet njerezor
nje fjal popullore thot"mos ja mbaro varrin dikujt se ne fund do biesh vet"..me respekte per te gjith
Urrej shum fytyreshit
Vizitor- Vizitor
Faqja 3 e 27 •
1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27 
Faqja 3 e 27
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

na trrashen si PC

» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Deshira momentit...
» Thoni Diēka!
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Askush...
» A e dini se...
» Kenaqem kur...
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...
» Pėrrallat e Nasradini nė poezi
» Tre vllaznit e shpėtojnė tė bijėn e mbretit
» Mendja dhe fati
» Kėsulėkuqja
» Pėrralla e shqipes
» Barcoleta
» Nėse shifni reklama nė Wikipedia, atėherė jeni infektuar.
» hi nga jehona
» Elefanti qė bėn masazh
» Shqiptare apo Kosovar?