Sinqeriteti ne Virtualitet!!!

Faqja 2 e 2 Previous  1, 2

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Re: Sinqeriteti ne Virtualitet!!!

Mesazh nga Naki prej Fri 17 Sep 2010, 1:31 am

E Dashuruar shkruajti:Me pak fjale virtualiteti eshte si nje stervitje e personalitetit tone per ne shoqerine reale ku eshte thelbi i atyre qe duhet te dalin ne keto fjalime...
Une nuk mendoj se virtualiteti eshte nje stervitje E Dashuruar. Njeriu ka ndjenja e fjala eshte percuesja e pare e ketyre ndjenjave njerezore ne trurin tone.Nese do ti shkruajme dikujt ne virtualitet fjale te bukura e te embla ai patjeter do te afeksionohet pas ketij personi e do mundohet te jete gjithmone afer me kete njeri.Pas ekranit te pc-se ndodhet dikush qe e ka emrin njeri qe ka nje trup nje mendje nje zemer dhe nuk eshte robot qe mundesh ti thuash shpirt apo zemer e me pas ti thuash injorant apo budalla e te mos reagoje.Bota eshte shume e vogel me ka rastisur qe persona te njejte ti takoj ne disa forume e besa disa i kam takuar edhe live dhe kam patur nje shoqerim bukur te gjate.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni: Kosovė
Postime: 7933
Kyējet nė forum: 10332
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Sinqeriteti ne Virtualitet!!!

Mesazh nga Gjimnazistja prej Fri 17 Sep 2010, 6:25 pm

Une nuk e kuptoj pse behen pyetje te tilla, sinqeritet ne virtualitet.
Quhet bote virtuale, dhe nuk mund ti besosh, keshtu qe pse nuk mundohemi qe te gjithe thjesht te argetohemi, pak rendesi ka se sa jemi te sinqerte. Normalisht ne cdo teme jap mendimin tim, por per sa i perket sinqeritetit mjafton te jesh i sinqerte deri ne kufirin qe nuk cenon vetveten.
Ne boten virtuale sillem normalisht pa dale nga kufijte e vetvetes.

Gjimnazistja
Anėtarė

Lokacioni: Ne hapsire!
Postime: 1570
Kyējet nė forum: 4420
Regjistruar mė: 24/12/2009
Profesioni: gjimnaziste

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Faqja 2 e 2 Previous  1, 2

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi