Sa e rendesishme eshte familja per ty?
Faqja 1 e 4 • Share •
Faqja 1 e 4 • 1, 2, 3, 4 
Re: Sa e rendesishme eshte familja per ty?
shum i sakte te dya jan .Naki shkruajti:morena shkruajti:Familja eshte e shenjte per mua ,e pa zvendesushme.e paske kaluar provimin si duket apo te eshte sheruar kemba 8)
Vizitor- Vizitor
Ah bre familja .....
Eshte e shenjet por edhe jeta eshte e shenjet..... mjer ai/ajo qe se kupton nje zemer te thyer.
harroni veset dhe zakonet o e dashura familje jeta e rinise nuk ben te shkoj ne zi vetem pse ju doni te jeni kryelart.
O ju baballare e ju nena, ju vellazer e ju motra ndiheni ju krenar qe keni koken larte dhe bota ju thote kalimthi nje fjale "ju lumte bre burra se vertet jeni te mdhenje..." mburreni ju me keto epitete rruge ? Po bija juaj qe derdh lote dhe nga zemra saj pikon helmi ju nenqmon juve pse kerkon te jetoj e lire? Mos ze Allahu do ju ndeshkoj krenaria juaj do jete me e ulet se e nje kafshe gjysme te ngordhur qe askush nuk do qaj koken as te ju hudh ne mbeturina sepse do kete nje ere te keqe qe te gjithe do ikin...
Eshte e shenjet por edhe jeta eshte e shenjet..... mjer ai/ajo qe se kupton nje zemer te thyer.
harroni veset dhe zakonet o e dashura familje jeta e rinise nuk ben te shkoj ne zi vetem pse ju doni te jeni kryelart.
O ju baballare e ju nena, ju vellazer e ju motra ndiheni ju krenar qe keni koken larte dhe bota ju thote kalimthi nje fjale "ju lumte bre burra se vertet jeni te mdhenje..." mburreni ju me keto epitete rruge ? Po bija juaj qe derdh lote dhe nga zemra saj pikon helmi ju nenqmon juve pse kerkon te jetoj e lire? Mos ze Allahu do ju ndeshkoj krenaria juaj do jete me e ulet se e nje kafshe gjysme te ngordhur qe askush nuk do qaj koken as te ju hudh ne mbeturina sepse do kete nje ere te keqe qe te gjithe do ikin...

Shota- Anėtarė

Lokacioni: Rreth e Rrotull
Gjinia: 
Postime: 966
Poenat: 4608
Regjistrimi: 21/11/2007
Familja per mua eshte diqka shume e shejte menjher pas zotit vjen ajo une e perdor nje shprehje nje njeri qe nuk eshte per famijen e vet nuk mund te jet per aske tjeter une baj shume per familjen time por prap me duket se nuk po mundem te baj dhe aq per ta sa e meritojn.Andaj ju forumist te nderuar pa hetizim ti qmoj dhe nderojm familjet tona deri ne max.

blina- Anėtarė

Lokacioni: Republika e Kosoves - Janjeve
Gjinia: 
Postime: 704
Poenat: 4549
Regjistrimi: 28/02/2008
Profesioni: mesuese.
Sh. e Horoskopit: 
Shota per familjen rrespekte skam cka te bej kurse per mjekrren vetem fishkelloShota shkruajti:Ah bre familja .....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Hahahahahaah. Ok po nese te fishkelloj cfar eshte qmimi qe duhet te paguaj apo e ben kete falas si oficer policor qe je ?Naki shkruajti:Shota per familjen rrespekte skam cka te bej kurse per mjekrren vetem fishkelloShota shkruajti:Ah bre familja .....
O ju baballare e ju nena, ju vellazer e ju motra ndiheni ju krenar qe keni koken larte dhe bota ju thote kalimthi nje fjale "ju lumte bre burra se vertet jeni te mdhenje..." mburreni ju me keto epitete rruge ? Po bija juaj qe derdh lote dhe nga zemra saj pikon helmi ju nenqmon juve pse kerkon te jetoj e lire? Mos ze Allahu do ju ndeshkoj krenaria juaj do jete me e ulet se e nje kafshe gjysme te ngordhur qe askush nuk do qaj koken as te ju hudh ne mbeturina sepse do kete nje ere te keqe qe te gjithe do ikin...![]()

Shota- Anėtarė

Gjinia: 
Familja eshte gjithcka:
Ajo te lind, te rrite dhe edukon, ajo te jep ngrohtesi dhe te qendron prane ne cdo situate.
Nuk ka gje me te shtrenjt se familja. E varfer apo e pasur, ajo eshte e shenjt gjithmone.
Ajo te lind, te rrite dhe edukon, ajo te jep ngrohtesi dhe te qendron prane ne cdo situate.
Nuk ka gje me te shtrenjt se familja. E varfer apo e pasur, ajo eshte e shenjt gjithmone.

deti- Administrator

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6574
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Ok shota ti e dine qe une lek nuk dua, as dhurata se nuk korruptohem 8) , nuk dua as ari... Shota e leme keshtu une po ekry punen pastaj mendoj cfar te kerkoj ok 8)Shota shkruajti:Hahahahahaah. Ok po nese te fishkelloj cfar eshte qmimi qe duhet te paguaj apo e ben kete falas si oficer policor qe je ?Naki shkruajti:Shota per familjen rrespekte skam cka te bej kurse per mjekrren vetem fishkelloShota shkruajti:Ah bre familja .....
O ju baballare e ju nena, ju vellazer e ju motra ndiheni ju krenar qe keni koken larte dhe bota ju thote kalimthi nje fjale "ju lumte bre burra se vertet jeni te mdhenje..." mburreni ju me keto epitete rruge ? Po bija juaj qe derdh lote dhe nga zemra saj pikon helmi ju nenqmon juve pse kerkon te jetoj e lire? Mos ze Allahu do ju ndeshkoj krenaria juaj do jete me e ulet se e nje kafshe gjysme te ngordhur qe askush nuk do qaj koken as te ju hudh ne mbeturina sepse do kete nje ere te keqe qe te gjithe do ikin...![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Gje me e shtrejte duke mos gjetur fjale me te pershtateshme per ta pershkruar,shum me mungon familja ime
P.S pa familjen mendoj se nuk do rrij dot minuta larg saje e kam fjalen per familjen time te vockel qe ka shum dashuri,spo me pritet momenti kur te sjell ne jete anetaren me te vockel te familjes

P.S pa familjen mendoj se nuk do rrij dot minuta larg saje e kam fjalen per familjen time te vockel qe ka shum dashuri,spo me pritet momenti kur te sjell ne jete anetaren me te vockel te familjes

Sihana- Anėtarė

Lokacioni: Rhodos-Greece
Gjinia: 
Postime: 273
Poenat: 5117
Regjistrimi: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Sh. e Horoskopit: 
Shume e vertet sihana. Ne nganjehere ( une dhe morena ne vecanti po dalim nga temat e i falenedroj adminet dhe moderatoret qe nuk po na japin ndonje kick apo ban) askush nuk mund te mohoj se familja eshte e shejt. Ka raste shume te rralla amo mund te numerohen te tilla raste. Ketu do i kushtoja nje kujdes te vecant edhe edukates se familjes sepse nje familje me edukat vetem sa shenjtrohet me shume.
Sa e lehte dhe sa e veshtire eshte per ju vajza te jeni te sukseshme ne familjen e re qe keni zgjedhur ,por edhe nje bashkshorte dhe nene e mire? Per kete cdo rrespekt dhe nuk po komentoj me shume.
Sa e lehte dhe sa e veshtire eshte per ju vajza te jeni te sukseshme ne familjen e re qe keni zgjedhur ,por edhe nje bashkshorte dhe nene e mire? Per kete cdo rrespekt dhe nuk po komentoj me shume.

Naki merr paralajmerim per perjashtim nga forumi (per arsye dalje jasht teme )(ti ke perfituar nga zemergjeresia ime qe kam toleruar duke menduar se do e kuptoje vete) nuk te kerkoj njeri te komentoje

Sihana- Anėtarė

Lokacioni: Rhodos-Greece
Gjinia: 
Postime: 273
Poenat: 5117
Profesioni: Laborant Dentar
Sh. e Horoskopit: 
Uffffffffffff une shpetova ..Perjashtoje mi pse e paralajmeronsihana shkruajti:Naki merr paralajmerim per perjashtim nga forumi (per arsye dalje jasht teme )(ti ke perfituar nga zemergjeresia ime qe kam toleruar duke menduar se do e kuptoje vete) nuk te kerkoj njeri te komentoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vizitor- Vizitor
...po behej gati te ikte larg. Ishte vetem 19 vjec. Ishte zbehur, nuk nxirrte fjale nga goja. Syte e tij me te thelle se deti ishin krejtesisht te humbur, kthjellesia e tyre ishte turbulluar. Me shterngonte fort, sikur donte ta ngrinte ne perjetesi perqafimin tone! Shpirti me ishte ndare ne mijera copeza, secila me e pervuajtur se tjetra. 'Kujdesu per prinderit' - me tha tek po me perqafonte deri ne mekat. Mezi u largua, duart nuk i shkepuste dot nga te miat. U degjua thirrja e fundit per nisje, sikur ra gongu!! Dalengadale u zhduk ne qiell, duke lene pas trishtimin, mallin...
Kaluan shume dite, shuume muaj. Ai po behej i gjalle cdo dite e me pak. Jeta po e terhiqte zvarre. Ia kishin futur tmerrin ne palce. Frika e kishte ushqyer cdo qelize te trupit te tij. Malli me mbyste shume e me shume, atij ia kishte marre shpirtin qysh moti...
E kishin gjetur ne gjume, mbase po enderronte shtepine, familjen, femijerine e cila duhet t'i jete bere nje jete e larget. Shume here ia lane ne gjysme endrrat, deshirat... Shume here e bene te qante, edhe pse po behej burre e bukuria e tij te vriste syte! E derguan t'i bente shoqeri krimineleve, te semureve psiqik, te varferve, te cmendurve!!! 'Me ka zene policia' - u degjua dritherime tij, qe nga largesia e madhe qe na ndante sikur u shua ngadale, mezi arriti deri tek veshi im... E kishin zhveshur, duke analizuar cdo pjese te trupit te tij. Mbi nje tavoline te zeze, kishin bere ekzibicione te ndryshme me zingjirin e tij. 'E kam nga nena ime!' - u kishte thene. Ankthi po shtohej. Ai nuk behej i gjalle. Netet nuk u ngjanin me neteve! Cdo ze, cdo thirrje me pushtonte trupin. Doja te ishte ai! Malli dhe nevoja per te po me corodisnin! Po dilja nga vetja ime. Ai vuante tmerrin. Ndonjehere i bija me grusht kokes time, e cila padashje mendonte qe ai nuk jetonte me. Ne mendje e kisha te ngrire imazhin e tij. Doja ta thyeja ate imazh, ta prekja me duart e mia e ta zbusja mllefin qe po zgjeronte horizonte ne shpirtin tim. Ku ishte, valle?!
...jam une... vellai yt... po kthehem - nuk u besoja vesheve te mi!!! Ai po vinte. Ishte pune ditesh, tha ai. "Pune ditesh!!!", cfare ironie. Dite, qe sado te vogla te jene, ndryshojne jetera njerezish. Koha s'te fal! Nuk e fali as ate. Akoma e pres kthimin e tij. Vazhdon te me mungoje tmerrsisht. Gjysmen e zemres time vazhdon ta kete me vete! Cdo mbremje lutem per te, qe mengjesi te ma sjelle prane. Cdo mengjes lutem, qe perendimin e diellit ta presim bashke. Dielli lind e perendon, atje larg... e jeta vazhdon te na terheq zvarre... te dyve!!!
Kaluan shume dite, shuume muaj. Ai po behej i gjalle cdo dite e me pak. Jeta po e terhiqte zvarre. Ia kishin futur tmerrin ne palce. Frika e kishte ushqyer cdo qelize te trupit te tij. Malli me mbyste shume e me shume, atij ia kishte marre shpirtin qysh moti...
E kishin gjetur ne gjume, mbase po enderronte shtepine, familjen, femijerine e cila duhet t'i jete bere nje jete e larget. Shume here ia lane ne gjysme endrrat, deshirat... Shume here e bene te qante, edhe pse po behej burre e bukuria e tij te vriste syte! E derguan t'i bente shoqeri krimineleve, te semureve psiqik, te varferve, te cmendurve!!! 'Me ka zene policia' - u degjua dritherime tij, qe nga largesia e madhe qe na ndante sikur u shua ngadale, mezi arriti deri tek veshi im... E kishin zhveshur, duke analizuar cdo pjese te trupit te tij. Mbi nje tavoline te zeze, kishin bere ekzibicione te ndryshme me zingjirin e tij. 'E kam nga nena ime!' - u kishte thene. Ankthi po shtohej. Ai nuk behej i gjalle. Netet nuk u ngjanin me neteve! Cdo ze, cdo thirrje me pushtonte trupin. Doja te ishte ai! Malli dhe nevoja per te po me corodisnin! Po dilja nga vetja ime. Ai vuante tmerrin. Ndonjehere i bija me grusht kokes time, e cila padashje mendonte qe ai nuk jetonte me. Ne mendje e kisha te ngrire imazhin e tij. Doja ta thyeja ate imazh, ta prekja me duart e mia e ta zbusja mllefin qe po zgjeronte horizonte ne shpirtin tim. Ku ishte, valle?!
...jam une... vellai yt... po kthehem - nuk u besoja vesheve te mi!!! Ai po vinte. Ishte pune ditesh, tha ai. "Pune ditesh!!!", cfare ironie. Dite, qe sado te vogla te jene, ndryshojne jetera njerezish. Koha s'te fal! Nuk e fali as ate. Akoma e pres kthimin e tij. Vazhdon te me mungoje tmerrsisht. Gjysmen e zemres time vazhdon ta kete me vete! Cdo mbremje lutem per te, qe mengjesi te ma sjelle prane. Cdo mengjes lutem, qe perendimin e diellit ta presim bashke. Dielli lind e perendon, atje larg... e jeta vazhdon te na terheq zvarre... te dyve!!!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
familja esht gjoja me e shtrenjt per mua kur deri me sot 20 vjet nuk e kam ndier mungesen e nanji gjoje cfar kam dash e kam pat une i kam si shok e jo si prind fol cdo gjo me familjen,pastaj gjon qe na e prishin qefin jan gjona zemrash jashte familjes cdo kujt i ndodhe familja esht vet jeta e cdo njjeriu
Ka raste kur ne biem viktim e qejfeve te familjes por prap duhet te themi se eshte e shenjet 

Shota- Anėtarė

Gjinia: 
per mua familja eshte shume rendesishme kam respekt te mash per familje

tigri i zi- Anėtarė

Lokacioni: itali
Gjinia: 
Postime: 8
Poenat: 3780
Regjistrimi: 28/08/2008
Familja eshte ajo e cila ku srron dot as rinia po ashtu edhe pleqeria
familja per mua eshte mbi te gjitha
Voglushja- Super Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 4488
Poenat: 5436
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit: 
familja asht gjeja ma e shejt e jetes
peja- Anėtarė

Lokacioni: gjermani
Gjinia: 
Postime: 9
Poenat: 3519
Regjistrimi: 23/11/2008
Kur hy ne forume harroj te dal, dhe besoni se ne forume mesova qe raza ime ka 3 jave qe qenka shtatzene 8)

Raza 3 javė? hajde urime, urime e ishalla ti ban treneq pra.
qysh more tre neq po ma mir asht kan kater neq se kosova ka nevoj per njerz
peja- Anėtarė

Lokacioni: gjermani
Gjinia: 
Postime: 9
Poenat: 3519
Regjistrimi: 23/11/2008
familja ėshtė dhuratė e shejtė nga krijuesi dhe si e tillė ka vendin mė tė rėndėsishėm nė jetėn njerėzore.

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Gjermani
Gjinia: 
Postime: 2796
Poenat: 6924
No coment mbas keti shkrimiAdem Berisha shkruajti:Aq sa do tė jem unė i rėndėsishėm pėr familjen.

Prishtinalia- Anėtarė

Lokacioni: Prishtine
Gjinia: 
Postime: 12
Poenat: 3453
Regjistrimi: 15/12/2008
Profesioni: Punetor
Prishtinalia shkruajti:No coment mbas keti shkrimiAdem Berisha shkruajti:Aq sa do tė jem unė i rėndėsishėm pėr familjen.
per mua familja eshte mbi gjithqka
Voglushja- Super Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 4488
Poenat: 5436
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 1 e 4 • 1, 2, 3, 4 
Faqja 1 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Vizitor prej Thu 12 Jun 2008, 5:47 pm
e paske kaluar provimin si duket apo te eshte sheruar kemba 8)

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė