Sa e rendesishme eshte familja per ty?
Faqja 2 e 4 • Share •
Faqja 2 e 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: Sa e rendesishme eshte familja per ty?
familja per mua eshte gjithqka ne kete bote,mbi te gjitha eshte gjithesia

Don@@- Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 14
Poenat: 3459
Regjistrimi: 13/12/2008
Profesioni: Nxense
Sh. e Horoskopit: 
familja per mua eshte gjithēka ,dhe me nje fjal te vetme do te thoja e SHENJT

ESTER- Anėtarė

Lokacioni: Provence Alpes cotes- d'azure
Gjinia: 
Postime: 218
Poenat: 3408
Regjistrimi: 28/12/2008
Familja eshte e shenjte per mua ,e pa zvendesushme.
Vizitor- Vizitor
Familja eshte gjeja me e shtrenjte per mua dhe sigurisht e pazevendesueshme ne perjetesi ...!

sirena- VIP

Lokacioni: Londer, Angli
Gjinia: 
Postime: 119
Poenat: 5105
Regjistrimi: 13/06/2007
Sh. e Horoskopit: 
Mua babi me ka vdeke
nena cdo dite po kerkon te shkoj tek ai
Raza me ka lene
( ketu skam ankesa ) 
nena cdo dite po kerkon te shkoj tek ai
Raza me ka lene
( ketu skam ankesa ) 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Ke dy egjell qe jan shume te rendesishem per ty.Sa per Razen nje fishkellim dhe vin 10 per njeherNaki shkruajti:Mua babi me ka vdekenena cdo dite po kerkon te shkoj tek ai
Raza me ka lene
( ketu skam ankesa )
Vizitor- Vizitor
FLM PER KETE TEME ..FAMILJA IME ESHTE ME E SHTRENJT SE ASGJO NE BOTE EDHE JAM KRENARE TA KEM ATE FAMILJE SEPSE ME KA RRITUR ME HALLE EDHE MUNDIME TE MEDHAJA UN FLAS PER ESPERIENCE PERSONALE
SEPSE JAM RRITUR NE NJE FAMILJE KU VUANIM EDHE PER BUKEN E GOJES EDHE NUK JAM PISHMAN QE THEM KETE GJE ESHT REALITET
FAMILJA ESHT AJO QE ME KA EDUKUAR EDHE ME KAN MESUAR SE CFAR ESHTE RRESPEKTI CFAR ESHT EDUKATA CFAR ESHTE SHOQERIA EDHE CFAR ESHTE JETA E VESHTIRE EDHE JETA ME MUNDIME E SAKRIFICE
EDHE UN TANI JETOI NE ITALI ME FAMILJEN TIME EDHE GJDO GJE QE SOT E KAM E KAM KRIJUAR ME DJERSEN TIME EDHE ME NDIHMEN E VELLEZERVE TE MI KLEA
SEPSE JAM RRITUR NE NJE FAMILJE KU VUANIM EDHE PER BUKEN E GOJES EDHE NUK JAM PISHMAN QE THEM KETE GJE ESHT REALITET
FAMILJA ESHT AJO QE ME KA EDUKUAR EDHE ME KAN MESUAR SE CFAR ESHTE RRESPEKTI CFAR ESHT EDUKATA CFAR ESHTE SHOQERIA EDHE CFAR ESHTE JETA E VESHTIRE EDHE JETA ME MUNDIME E SAKRIFICE
EDHE UN TANI JETOI NE ITALI ME FAMILJEN TIME EDHE GJDO GJE QE SOT E KAM E KAM KRIJUAR ME DJERSEN TIME EDHE ME NDIHMEN E VELLEZERVE TE MI KLEA
Familja per mua eshte gjeja me e rendesishme ne bote por nqs familja ime do ishte kunder djalit qe un e du me te vertet ateher familja ime do e humbiste ket rendesi.Dashurin e vertet midis dy njerzve se ndan dot asgje por vetem vdekja.

Dita- Anėtarė

Lokacioni: Tirane !!
Gjinia: 
Postime: 431
Poenat: 3758
Regjistrimi: 29/12/2008
Para Islamit familja ka qene e bazuar ne keqtrajtim dhe presion (shtypje). Te gjitha ceshtjet kane qene te kontrolluara vetem nga burrat, apo me fjale te tjera nga meshkujt.
Zoti yt ka dhene urdher te prere qe te mos adhuroni tjeter pos Tij, qe te silleni ne menyre bamirese ndaj prinderve. Nese njerin prej tyre, ose qe te dy, i ka kapur pleqeria prane kujdesit tend, atehere mos u thuaj atyre as of-oh, as mos u be i vrazhde ndaj tyre, po atyre thuaju fjale te mira (te buta, respektuese)
Pra...familja eshte gjeja me e rendesishme dhe me e pazevendesueshme ne jeten e njeriut. Ajo eshte baza e shoqerise, nje shoqeri me familje te konsoliduar eshte ne baza te forta dhe e kunderta. Shoqeria ka rolin e saj, por pas familjes.
Zoti yt ka dhene urdher te prere qe te mos adhuroni tjeter pos Tij, qe te silleni ne menyre bamirese ndaj prinderve. Nese njerin prej tyre, ose qe te dy, i ka kapur pleqeria prane kujdesit tend, atehere mos u thuaj atyre as of-oh, as mos u be i vrazhde ndaj tyre, po atyre thuaju fjale te mira (te buta, respektuese)
Pra...familja eshte gjeja me e rendesishme dhe me e pazevendesueshme ne jeten e njeriut. Ajo eshte baza e shoqerise, nje shoqeri me familje te konsoliduar eshte ne baza te forta dhe e kunderta. Shoqeria ka rolin e saj, por pas familjes.

zymer- Moderator

Lokacioni: Lipjan
Gjinia: 
Postime: 706
Poenat: 4728
Regjistrimi: 03/02/2008
Sh. e Horoskopit: 
Zymer shume mire e ke thene mo koleg i bashkohem mendimit tend

Shota- Anėtarė

Lokacioni: Rreth e Rrotull
Gjinia: 
Postime: 966
Poenat: 4608
Regjistrimi: 21/11/2007
FAlemnderit Shota por kjo fjala "koleg"...??? 

zymer- Moderator

Lokacioni: Lipjan
Gjinia: 
Postime: 706
Poenat: 4728
Regjistrimi: 03/02/2008
Sh. e Horoskopit: 
Familja per mu eshte gjeja ma eshtrenjet ne bot idu shum koma raspekt
lolita- VIP

Lokacioni: podujeve
Gjinia: 
Postime: 6749
Poenat: 8536
Regjistrimi: 16/11/2008
Familja per mua eshte shum e Rendishme dhe gjithka shum e mir per mua

MiTi- Anėtarė

Lokacioni: Ne Boten e Qudirave
Gjinia: 
Postime: 1465
Poenat: 3658
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Student
Sh. e Horoskopit: 
Familja ime per mua eshte cdo gje ajo ze nje vend te veqant ne mua

donita- Anėtarė

Lokacioni: Besjanė
Gjinia: 
Postime: 694
Poenat: 3986
Regjistrimi: 27/12/2008
Profesioni: studente
Sh. e Horoskopit: 
Familja ,zen vendin e pare ne jete!Dhe eshte gjeja me e rendesishme per mua!

Morena- Anėtarė

Lokacioni: Mrena per mrena rruzullit toksor
Gjinia: 
Postime: 134
Poenat: 2552
Regjistrimi: 26/11/2009
Profesioni: S'kam
shume e rendesishme eshte

mela- GlobalModerator

Postime: 626
Poenat: 3234
Regjistrimi: 29/09/2009
Familja, themeli i nje shoqerie te shendetshme. E cilesuar si "KRYEVEPRA"e natyres familja mbetet gjeja me e shtrenjte per nje njeri, sepse pas cdo rreximi do kesh diku ku te perplasesh koken dhe pas cdo zhgenjimi do gjesh gjithmone familjen qe behet pjese e dhimbjes tende dhe e gatshme per te te ndihmuar ne menyre te pa kushtezuar. Familja ime eshte dhe do mbetet gjeja me e shtrenje per muA dhe prinderit e mi do te mbeten njerezit me te mrekullueshem ne bote. Sakrifica, besimi , ndershmeria dhe drejtesia jane me te vertete gjerat qe admiroj dhe vleresoj me shume tek familja ime, duke shpresuar qe dikur t'jua shperblej gjithcka.

Gjimnazistja- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Ne hapsire!
Gjinia: 
Postime: 1570
Poenat: 4102
Regjistrimi: 24/12/2009
Profesioni: gjimnaziste
Familja ime eshte cdo gje per mua .Pa te sdo e imagjinoja kurr jeten mbi te gjitha

lindushi- Anėtarė

Postime: 75
Poenat: 2187
Regjistrimi: 10/03/2010
Sa nuk mundem ta pershkruaj...
blerina-kumanova- Anėtarė

Lokacioni: Kumanova
Gjinia: 
Postime: 33
Poenat: 2142
Regjistrimi: 09/03/2010
Sh. e Horoskopit: 
Familja eshte shum e shenjte eshte e vetmja qe mundet te ndihmoje mundet te japi nje keshille mundet te mesoj kur gabon edhe kur humbet mundet te gjindet ne kohet e veshtira eshte e vetmja ne kete bote qe mundet te jete reale ne gjdo hap te jetes tende ,,
Shum shum shum esht rendesishme familja ime per mua

Mirja- VIP

Postime: 2261
Poenat: 4317
Regjistrimi: 28/03/2010
Sa vet jeta ime, sepse ata jan Jeta ime:

Princesha- Super Anėtarė

Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Gjinia: 
Postime: 4433
Poenat: 7360
Regjistrimi: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Sh. e Horoskopit: 
E vetmja gje qe me ben te ndjehem mire eshte familja ime nuk ka vler qe mundem ta barazoj ate sepse per mua eshte shum e shejt
familja asht e shajtit

albi- Moderator

Postime: 2020
Poenat: 3808
Regjistrimi: 09/07/2010
me shum se vet jeta ime, pa familjen sdo isha sod ketu
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
Faqja 2 e 4 •
1, 2, 3, 4 
Faqja 2 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Don@@ prej Thu 08 Jan 2009, 11:58 am

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė